Welcome to our English speaking hotel guests!

Herzlich Willkommen Deutsch sprechende Hotelgäste! 
Bienvenue au clients de l’hôtel parlant Français! 

Welkom bij Sense Suites! Op een unieke locatie in de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch, te midden van musea, winkels, terrassen, restaurants en de gezelligste Brabantse cafés treft u Sense Hotel èn Sense Restaurant samen in één karakteristiek monumentaal pand.

Naast goed slapen in een heerlijk bed bieden wij een warm welkom, persoonlijke aandacht, gastvrijheid en service op maat. Daarbij past uiteraard een kamer van top kwaliteit… in de komende maanden transformeert Sense Hotel zich tot Sense Suites! De uitstraling van alle hotelkamers verandert in een stijlvolle luxueuze suite waarbij  authentiek ’s-Hertogenbosch centraal staat. Blijf deze pagina volgen om op de hoogte te blijven van de metamorfose … wordt vervolgd!

Hedendaags ‘s-Hertogenbosch heeft meerdere gezichten via de voorzijde van het treinstation wandel je over de oude vestingwal de historische binnenstad in. De andere zijde van het spoor is die van moderne architectuur en voormalige industrieterreinen die nu volledig vernieuwd populaire hedendaagse restaurants, kantoren en evenementen herbergen.

De hoofdstad van Noord-Brabant in het zuiden van Nederland voelt niet als een grote of drukke stad slechts één keer per jaar tijdens Carnaval zijn de straten in het hart van de stad vol met mensen. De rest van het jaar is de stad eenvoudig te voet, op de fiets of met openbaar vervoer te verkennen. Ontspan op een terrasje, op een plein of in een van de vele stadsparken. Wandel in natuurgebied het Bossche Broek langs de kleine rivier de Dommel. Maak een boottochtje over de Binnendieze en bekijk de stad vanaf het water. Bezoek een museum, neem deel aan een workshop of maak een stadswandeling met gids. Ga winkelen op de markt en bij lokale winkels in de vele kleine straatjes. Sluit de dag af met wat eten en drinken in een van de vele gezellige restaurants en café’s. Dompel onder tussen de Bosschenaren en geniet van het Bourgondische!

In de binnenstad is ook de komende maanden weer genoeg te beleven wat dacht u van… het Nederlands Speciaalbier Festival  proeverij Gezellige Zaken  het WK Handboogschieten Jazz in Duketown Foodtruck Festival Trek Theaterfestival Boulevard of Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch

Bekijk onze galerij