Over ons

Welcome / Herzlich Willkommen to all of our guests! 
 

Welkom bij Sense Suites! - Op deze unieke locatie in het historische centrum van 's-Hertogenbosch temidden van musea, winkels, terrassen, restaurants en de gezelligste Brabantse cafés vindt u Sense Suites samen in een karakteristiek monumentaal pand.

Naast goed slapen in een comfortabel bed, streeft Sense Suites ernaar haar hotelgasten de best mogelijke service te bieden. Wat in de eerste plaats een hotelkamer van topkwaliteit is. De komende maanden zal Sense Suites zichzelf transformeren in Sense Suites, waar alle hotelkamers eruit zullen zien als een stijlvolle luxe suite. De authenticiteit van 's-Hertogenbosch staat centraal in elke individuele suite. Blijf onze mediakanalen volgen om op de hoogte te blijven van onze positieve veranderingen ... wordt vervolgd!

               

Hedendaags 's-Hertogenbosch heeft meerdere gezichten. Via de voorkant van het treinstation loopt u over de oude wallen naar het historische stadscentrum. De andere kant van de baan is die van moderne architectuur en voormalige industriële gebieden die nu volledig gerenoveerde populaire eigentijdse restaurants, kantoren en evenementen bieden.

        

De hoofdstad van Noord-Brabant in het zuiden van Nederland voelt niet als een grote of drukke stad. Slechts eenmaal per jaar tijdens Carnaval zijn de straten in het hart van de stad vol mensen. De rest van het jaar is de stad gemakkelijk te voet, per fiets of met het openbaar vervoer te verkennen. Ontspan op een terras, op een plein of in een van de vele stadsparken. Wandel in het natuurreservaat Bossche Broek langs het riviertje de Dommel. Maak een boottocht op de Binnendieze en bekijk de stad vanaf het water. Bezoek een museum, neem deel aan een workshop of maak een stadswandeling met een gids. Ga winkelen op de markt en bij lokale winkels in de vele kleine straatjes. Sluit de dag af met wat eten en drinken in een van de vele gezellige restaurants en cafés. Dompel jezelf onder de Bosschenaren en geniet van de Bourgondische!

                  

In het stadscentrum is er de komende maanden ook veel ervaring, wat dacht je van ...  the Dutch Specialty beer Festival   tasting Cozy Business   the WC Archery  Jazz in Duketown  Food truck Festival Trek  Theater festival Boulevard  or Burgundian 's-Hertogenbosch  

 

 

Geschiedenis

 

In een oude pastorie en stijlvolle bijgebouwen vindt u Sense Suites, voorheen Stadshotel Jeroen Bosch en sinds onheuglijke pelgrims op weg naar Santiago de Compostela. Deze pelgrimsroute die tot het erfgoed van de mensheid wordt verklaard, loopt van Zweden, Polen, Nederland, Ierland, Groot-Brittannië of Turkije naar Frankrijk en vandaar in één route helemaal naar Galicië in het noorden van Spanje. Pelgrims van ver op de weg of pelgrims die elders in Nederland vertrokken, genoten van een maaltijd en onderdak in de Sint Jacob-parochie van 's-Hertogenbosch. Om de route verder naar het zuiden te lopen, gestempeld in het paspoort "Camino de Santiago", de volgende ochtend.

 

Kamers

Er zijn vier pelgrimskamers en drie suites die variëren in luxe en comfort, maar alle gasten slapen in een comfortabel Auping-bed bij Sense. Elke kamer of suite heeft een eigen ruime badkamer, sommige zelfs met een sauna. U zult gastvrijheid ervaren bij Sense in uw kamer met Italiaanse koffie, Engelse thee, een fles water en gratis WiFi. Zie verdere faciliteiten en beschrijvingen per kamer here.

Pelgrimskamer Riesling Boek nu!
Pelgrimskamer Petit Verdot Boek nu!
Pelgrimskamer Merlot Boek nu!
Pelgrimskamer Grenache Boek nu!
Sense Suites Mercator Boek nu!
Sense Suites Bosch Boek nu!
Sense Suites Erasmus Boek nu!

Sense Restaurant & Other

 

Sense Restaurant & Omgeving

Sense Suites bevindt zich in hetzelfde gebouw als het Sense Restaurant met Michelin-ster. Bij Sense Restaurant ervaart u verrassende, subtiele smaakcombinaties in gerechten die volledig in uw eigen keuken worden bereid. Patroonheilige Dennis Middeldorp haalt het beste uit verse ingrediënten: "Bij het bedenken van een gerecht wil ik de essentie van smaken samenbrengen. Geniet van smaak, kleur, mondgevoel, de sfeer in het restaurant; alles moet kloppen."

sense food 2  sense food 3  sense ruin art  sense food 4  sense food 5 

Diner à la carte of laat u verrassen met een Chef's Challenge-menu, ervaar zelf de ultieme smaaksensaties en geniet van een pakketkorting van 10% * op het totaal te betalen bedrag wanneer u een tafel reserveert in het restaurant met een overnachting in het hotel. Informeer vooraf en tijdig over beschikbaarheid en openingsdagen om teleurstelling te voorkomen.

*10% pakketkorting kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en is alleen van toepassing op directe reserveringen via website, e-mail of telefoon

 

Eten en drinkens

Om de dag mee te starten bieden wij u een ontbijt aan bestaande uit: vers fruit, yoghurt, muesli, een croissant en verse jus. Dit ontbijt wordt geserveerd in uw kamer tussen 8:00-10:00.

In een Bourgondische stad als 's-Hertogenbosch is er naast het Sense Restaurant natuurlijk veel ervaring op culinair gebied:

Noble Restaurant  * Fabuleux  * Swanjee  * Le Méredien  * Miscellaneous

 

 

         

Ontbijt lunch

De weekendliefhebbers onder onze hotelgasten vragen regelmatig om tips voor ontbijt, brunch, lunch of high tea buiten de deur, enkele favoriete en gezellige plaatsen:

This * Cream  * Côte  * Pilkington's * Yogurt BarnNeighborhood  * Garage Pumping & Renovation

 

  

 

Suites

Sense Suites 

Ontdek de Brabantse sfeer en Bourgondische gastvrijheid in 's-Hertogenbosch! Reizigers van over de hele wereld bezoeken graag de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant voor een kort of langer verblijf. Het is niet moeilijk om je welkom te voelen in het zonnige zuiden, het is hier meestal een paar graden warmer dan in het midden of noorden van Nederland. De mensen in het zuiden staan ​​ook bekend als een beetje 'warmere' halte aan de achterkant, de koffie staat altijd klaar! Vanwege deze vriendelijke sfeer vinden reizigers een plek ver weg van huis waar ze zich thuis voelen. Sense Suites bevindt zich in een karakteristiek monumentgebouw midden in het historische centrum, gemakkelijk bereikbaar en dicht bij zakelijke contacten.

Farmer sleeve

 

Sense Suites kunnen worden gehuurd voor een tijdelijke periode, van een week tot een jaar verblijf. Naast persoonlijke aandacht en gastvrijheid ligt de nadruk bij Sense Suites op luxe, comfort en service op maat, zodat zakelijke reizigers hier optimaal kunnen werken. De suites zijn uiteraard comfortabel ingericht met een bed / s, luxe badkamer (sommige zelfs met sauna en balkon) en voldoende kastruimte. Wi-Fi internet, televisie, koffiezetapparaat, waterkoker, laptopkluis, haardroger en universele wereldstekker zijn standaard en sommige hebben een kitchenette. Ontbijt, schoonmaak zoals wekelijkse schoonmaak, verschoning van handdoeken en linnengoed vindt plaats in overleg en naar wens.

Neem voor meer informatie, zakelijke tarieven en beschikbaarheid rechtstreeks contact met ons op via e-mailadres info@sensesuites.nl

 

 

Contact

Gasten van Sense Suites boeken altijd de goedkoopste als ze rechtstreeks bij het hotel of restaurant boeken, rechtstreeks via de website, telefoon of e-mail. Neem dus gerust contact met ons op voor de mogelijkheden bij

Sense Suites!Sense Hotel / Sense Suites
Jeroen Boschplein 6
5211 ML, 's-Hertogenbosch
+31 (0) 73 610 35 56
info@sensesuites.nl