Sense Arrangementen

Sense Restaurant & Arrangementen

Sense Hotel bevindt zich in hetzelfde pand als het met een Michelin ster bekroonde Sense Restaurant. Bij Sense Restaurant ervaart u verrassende, subtiele smaakcombinaties in gerechten die uiteraard volledig in eigen keuken bereidt zijn. Patron cuisinier Dennis Middeldorp haalt het beste uit dagverse ingrediënten: “Bij het bedenken van een gerecht wil ik de essentie van smaken samenbrengen. Genieten van smaak, kleur, mondgevoel, de sfeer in het

Diner à la carte of laat u verrassen met een Chef’s Challenge Menu, ervaar zelf die ultieme smaaksensaties en geniet 10% arrangement korting* op het totaal te betalen bedrag wanneer u een tafel in het restaurant met een overnachting in het hotel reserveert. Om teleurstelling te voorkomen informeert u vooraf en tijdig naar beschikbaarheid en openingsdagen.

*10% arrangement korting kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en geldt uitsluitend bij rechtstreekse reserveringen via website, email of telefoon*restaurant; alles moet kloppen.”

previous arrow
next arrow
Slider
previous arrow
next arrow
Slider

Arrangementen

Wij bij Sense verrichten al het mogelijke om hotelgasten een unieke Bossche beleving te bieden! Onze gastvrijheid is gericht op uw wensen en bijpassende service op maat. Daarbij streven wij naar het over brengen van authentiek en innovatief ‘s-Hertogenbosch. Met veel plezier helpen wij uw bezoek aan de Brabantse hoofdstad bijzonder te maken, informeer dus gerust naar mogelijkheden bij het plannen van uw uitje, diner, borrel of arrangement.

Seizoensgebonden Arrangementen

Sportief, een dagje golf bij Bernardus Golfclub

Cultureel, bezoek ‘s-Hertogenbosch

Wellness, een dagje sauna bij Devarana

previous arrow
next arrow
Slider

“Best price guarantee if you book directly”

“Best price guarantee if you book directly”

previous arrow
next arrow
Slider

Food & Drinks

In een bourgondische stad als ‘s-Hertogenbosch is er op culinair gebied naast Sense Restaurant uiteraard genoeg te beleven, enkele aanbevelingen:

Restaurant Noble * Fabuleux * ff Swanjee * Le Méredien * Allerlei

Ontbijt

De weekend genieters onder onze hotelgasten vragen regelmatig naar tips voor ontbijt, brunch, lunch of high tea buiten de deur, enkele favoriete en gezellige plekjes:

Dit Crème * Côte * Pilkington’s Yoghurt Barn Buurt * Garage Pompen & Verlouw

Slider